Navighezi pe pagina: panourilesolare.ro Panouri solare Panouri solare - pret de pret

panouri solare

banner468x60px

Panouri solare - pret de pret

Email
panourilesolare.ro_panouri_solare_orio_cele_mai_ieftine_panouri_solareO solutie convenabila de apa calda la tara este panoul solar Orio 150 de litri la pretul de 369 euro fara tva. Kit-ul de instalare contine panoul solar cu suport, boilerul, tuburile vidate, controler si rezistenta electrica. In pachet se afla si manualul de instalare, fapt care face din panoul solar Orio 150 cea mai ieftina solutie de incalzire a apei de primavara pana toamna, exact atunci cand la tara nu mai trebuie sa aprindem focul.

Mai jos este prezentat echipamentul complet:

Sistemele solare Orio includ un panou cu un număr variabil de tuburi solare, un rezervor incorporat, un cadru de fixare si o rezistenţă electrică suplimentară controlată de panoul de comandă.

Aceste sisteme se montează de obicei pe acoperişul casei şi funcţionează pe principiul termosifonului: colectează căldura solara şi o transferă încălzind apa. Acest principiu se bazează pe două fenomene:
o    Obiectele închise la culoare absorb căldura
o    Apa caldă se ridică în rezervor

Tuburile colectoare absorb razele solare, încălzesc apa care se ridică în rezervor, apa rece se deplasează în colectori unde procesul se repetă.

Acest tip de sisteme se poate folosi de primăvara până toamna târziu şi asigură între 60% şi 100% din consumul zilnic de apă caldă menajeră. Sunt cele mai simple si mai economice sisteme de încălzire a apei calde menajere, fiind în acelaşi timp foarte fiabile (minim 20 ani durată de viaţă).

Caracteristici:
o    Sunt foarte uşor de instalat
o    Nu necesită costuri suplimentare de întreţinere
o    Au o durată de viaţă de minimum 20 ani
o    Includ o rezistenţă electrică în cazul în care căldura solară nu este suficientă pentru încălzirea apei
o    Acoperă între 60% si 100% din necesarul zilnic de apă caldă menajeră în cea mai mare parte a anului (primavara-toamna târziu)
o    Rezervorul este realizat din inox, cu un strat izolator de poliuretan care micşorează pierderile de căldură.


 


Apa + soare=energie

Într-o singură oră, energia venită de la soare ar putea furniza energie suficientă pentru întreaga planetă, timp de un an, ceea ce face din astru sursa cu cel mai mare potenţial de a rezolva problemele omenirii, a declarat Detalii...

Curs valutar


Chestionar Panouri Solare

Fotovoltaic sau solar?
 

Parteneri: Seifurile.ro, Dulap-Arme.ro